Tuesday, 22 Oct 2024

IT-virksomheden Special Minds IT får nye kræfter i Advisory Board

Laura Vilsbæk Olesen. Foto: Inge Lyngaard Hansen
Laura Vilsbæk Olesen. Foto: Inge Lyngaard Hansen

Laura Vilsbæk er indtrådt i Advisory Board for Special Minds IT

Special Minds IT er en højt specialiseret IT-virksomhed, som leverer løsninger inden for bl.a. test og automatisering, scanning og digitalisering, datakonvertering og migrering ved hjælp af kompetente konsulenter med autismeprofil. Her skal Laura bidrage med sin viden om marked, kunder og digitalisering.

Vilsbæk arbejder i forvejen for fem bestyrelser og i fem Advisory Boards, allesammen med fokus på den digitale transformation i de danske SMV’er.

Hun er oprindeligt uddannet cand.mag. i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, men har i de seneste 15 år arbejdet med den digitale omstilling som ekstern konsulent i danske og internationale virksomheder.

Derudover har Laura startet Nyibestyrelsen.dk med det formål at få nye profiler i spil i de danske bestyrelser. Særligt de unge og de digitale. Laura Vilsbæk er medlem af netværket Bestyrelseskvinder, der arbejder for at skabe vækst i de danske SMV’er gennem professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Laura er bosiddende i Skanderborg Kommune, og hun har netop udgivet bogen “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”. I bogen gør Laura Vilsbæk op med det stereotype billede af, at der kun er plads til Jens’er i jakkesæt i de danske små og mellemstore virksomheders bestyrelser. Med bogen ønsker hun, at nuancere billededet, samtidigt med at bestyrelses-arbejdet skal afmystificeres, så der kan komme flere forskellige profiler i spil de danske bestyrelser.

 

Læs om flere kvindelige rollemodeller: KLIK HER

Eller lyt med på vores podcast om kvindelige rollemodeller: “Sådan gjorde jeg”

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.