Tuesday, 22 Oct 2024

Crowdfunding reddede “Sådan gjorde jeg“

Kære læser

Så blev det sommer i Danmark.

Oven på et par hæsblæsende uger med at afslutte vores crowdfunding kampagne, som skulle gøre det muligt at færdigproducere podcastserien “Sådan gjorde jeg”, så kan vi i dette nyhedsbrev fortælle jer, hvad resultatet blev, og hvad fremtiden bliver for podcastserien.

Vi starter desuden et nyt spændende samarbejde med Roots Nordic Food, som kommer dig som læser til stor glæde. Læs med her og find DIN rabatkode.

Sæson 2 af ”Sådan gjorde jeg” er reddet

Da coronakrisen ramte Danmark havde Innovator Q flere aftaler i ordrebogen, og fremtidsudsigterne var dermed lysere end tidligere.

Fem dage efter Mette Frederiksen i marts lukkedes Danmark ned, var ordrebogen tom og fremtiden igen meget usikker.

Derfor besluttede vi med kort varsel at starte en crowdfunding kampagne. Vi aktiverede alt, hvad der kunne kravle og gå i netværket. Nu – tre måneder senere – er sæson 2 af ”Sådan gjorde jeg” reddet, og Innovator Q forsætter det vigtige arbejde med podcastproduktion. For dem af jer der ikke har lyttet med endnu, så er det en podcastserie, der portrætterer rollemodeller i erhvervslivet, som vi kan spejle os i og blive inspireret af. Du kan lytte med HER.

Takket være de 81 fundere, som har støttet vores crowfunding kampagne, er det nu muligt at færdigproducere Sæson 2 af Innovator Q’s podcastserie ’Sådan gjorde jeg’.

Der skal lyde et kæmpe stort tak til alle jer, som støttede crowdfunding kampagnen.

Tak for tilliden. Tak for jeres støtte

Vi nåede 65,75 procent af målsætningen, og vi er så stolte.

Også tak til Michael Eis fra crowdfunding platformen Booomerang.dk for hans initiativ med at støtte os og  andre iværksættere under coronakrisen. Via platformen Boomerang.dk, har Michael Eis været med til at hjælpe over 150 iværksættere med deres Crowdfunding kampagner.

Mere end 6.000 personer har været forbi platformen for at støtte projekter af iværksættere under de første måneder af coronakrisen.

Arbejdet under coronakrisen har Michael Eis valgt at gøre det helt gratis, på grund af den svære situation mange iværksættere står i.

Tilbud til vores medlemmer af community

Hos Innovator Q har vi valgt at fokusere mere på at opbygge vores community og dem som støtter vores arbejde. En af de nye tiltag er, at vi nu kan glæde vores nyhedsbrevslæsere med kontant rabat hos en dansk fødevarestart-up her op mod sommerferien.

Derfor har vi indgået samarbejde med start-up virksomheden Roots Food Nordic.

Roots Food Nordic er en fødevarevirksomhed og start-up med en holistisk tilgang til sundhed og fødevarer. Deres mission er at skabe sunde produkter af nærende råvarer, som giver forbrugerne energi og overskud i hverdagen.

De arbejder ud fra et koncept, de kalder Mindful Energy, som betyder, at vi alle skal huske at passe på både krop og sind. Gør man det, så man får overskud til at være til stede i nuet. Den slags kan vi godt lide hos Innovator Q.

Bag startuppet finder du fødevareiværksætter Jacqueline Hansen. Hun er drevet af at få sunde holistiskorienterede produkter på marked. Den kvindelige iværksætter dyrker samtidigt meditation i hverdagen, ikke kun for at få overskud, men også få at blive mere kreativ og produktiv.

Lige nu søger de støtte til at udvide deres sortiment med en snackbar, der kan give næring og energi til de travle dage. De søger støtte via en crowdfunding kampagne hos Coop.

Her kan du vælge at forudbestille produkter, der alle er økologiske, veganske og glutenfri.

Klik her for at se mere

Du kan også bestille på www.Rootsfoodnordic.com og få 10% rabat med koden:

INNOVATORQ10

Hos Innovator Q støtter vi som altid op om kvindelige rollemodeller i dansk erhvervsliv.

Tak fordi du læser med.

De bedste junihilsner

Trine Askholm

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.