Tuesday, 22 Oct 2024

Mette Ehlers Mikkelsen indtræder som bestyrelsesformand i Figaf

Mette Ehlers Mikkelsen Foto: Christina Bode
Mette Ehlers Mikkelsen, direktør hos Expanding Our Horizon, er udnævnt til bestyrelsesformand hos IT-virksomheden Figaf, som udvikler forretningskritisk software til de forestående opgraderinger af virksomheders SAP integrationer.
Hun arbejder professionelt som bestyrelsesmedlem med fokus på vækst, netværksbaseret salg internationalisering. Hun er blandt andet medlem af bestyrelserne for Top Partner A/S og Café Globen ApS og har arbejdet i bestyrelser i en længere årrække.
Tidligere bestyrelsesarbejdet har været i Dansk Erhvervsfremme, Attention Design ApS, tænketanken Atlantsammenslutningen. Desuden har hun arbejdet i Advisory Boards for en række IT-start-ups bla. i Sverige.

Diplomatkarriere

Hendes erhvervsbaggrund er som diplomat igennem 18 år, heraf 15 år som eksportchef med flere udstationeringer på nærmarkederne, senest i Sverige. De seneste fem har hun været erhvervsdirektør på Sjælland og market director hos Mannaz.
Ehlers Mikkelsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og bestyrelsesuddannet på Niels Brock. Hun er medlem af bla. VL77, Bestyrelsesforeningen, Bestyrelseskvinder og De Berejstes Klub. Som bestyrelsesformand hos Figaf skal Mette Ehlers Mikkelsen bidrage til at realisere vækstpotentialet i markedet med fokus på salg og strategi.

Vil du fejre din eller andres succes?

Vil du også med i Nyt om Navne her hos Innovator Q, så skriv til os via følgende link: https://innovatorq.com/skriv-til-nyt-om-navne/

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.