Wednesday, 21 Feb 2024

20% rabat på produkter fra noumeal

noumeal

Et dansk iværksætter produkt

De to iværksættere Øjvind Krabbe og Jan Friis-Mikkelsen har udviklet et grøntsagsbaseret mellemmåltid. Her fortæller de to om produktet, som vi på Innovator Q er glade for at kunne tilbyde vores læsere med rabat.

“Noumeal er et nyt, sundt mellemmåltid til voksne i en praktisk pouch, der er nem at tage med. Vi savnede selv et grøntsagsbaseret mellemmåltid, der kunne spises i de fleste af hverdagens situationer, og derfor udviklede vi et. Det skulle være et sundt alternativ til den lille sult, og noget som nemt kunne spises under arbejdet eller transport samtidig med, at man fik flere af sine daglige grøntsager.

Vi havde et klart ønske om at bruge danske, økologiske grøntsager. Vi bruger derfor gulerødder fra Søris og Arnakke, og knoldselleri og rødbeder fra Rønnely – alle sammen sjællandske landbrug. Vi udnytter alle vores råvarer fuldt ud, og det bevarer de gode fibre, der giver mæthed, og samtidig undgår vi madspild. Det bliver til en lækker puré med en frisk smag af citron og ingefær og ’bid’ fra de tre slags frø.

Noumeal er et samarbejde mellem Landbrugsøkonom Øjvind Krabbe, der er vokset op på landet tæt på naturen og med stærke madtraditioner i familien og Jan Friis-Mikkelsen, Kok og Indehaver af Restaurant Tinggården i Frederiksværk. De mødtes første gang i 2010, og i 2019 startede den produktudvikling, som i dag er blevet til noumeal.”

Værsågod. Et frisk, mættende og økologisk mellemmåltid lavet på danske grøntsager og sunde frø – helt uden tilsætningsstoffer.

Noumeal kommer i tre varianter; Rødbede, Gulerod og Selleri. Du kan læse mere om noumeal og købe de sunde mellemmåltider på www.noumeal.com.

 

 

 

 

Rabat til Innovator Q’s læsere

Vi er glade for at kunne tilbyde Innovator Q’s læsere 20% rabat på produkterne fra noumeal. Du får rabatten ved at indtaste rabatkoden noumeal20. Koden er gældende til den 12. december 2021. Du kan bestille her.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.