Sunday, 14 Jul 2024

20 % rabat hos illustrator Line Jensen

Line Jensen

Line Jensen tegner sin hverdag med mand og børn. Og det er altid med humor og genkendelighed for mange helt almindelige mennesker, forældre og iværksættere.

Gennem sine tegninger fortalte hun for år tilbage om, hvor ensomt og svært det var for hende at være alene hjemme med en baby og en dagsambition om at tømme opvaskemaskinen. Særligt fordi hendes liv førhen var i karrieresporet.

Line Jensen samlede tegningerne til en bog, og i forbindelse med bogudgivelsen var hun i 2017 gæst i Aftenshowet. I det interview fortalte hun om, hvor svært det var for hende at være blevet mor og være på barsel, og derefter væltede det ind med kommentarer hos Aftenshowet.

Der kom kommentarer om, at hun burde få sine børn fjernet, at det var synd for hendes børn at vokse op med en mor som hende, der tydeligvis ikke kunne lide sine egne børn. Der kom også kommentarer om, at hun skulle lære at samle benene, bruge spiral og mange andre spydige udskammende forslag.

Mulighed for at tale om det som er svært

Herefter blev tegningerne et politisk projekt for Line Jensen. Hun var dybt provokeret over, at hun ikke kunne tillade sig at sige højt, hvor svært det er at være mor til tre små børn og samtidigt have drømmen om andet end hjemmelivet. Hun ønskede dengang og ønsker stadig i dag, at give forældre og særligt mødre mulighed for at tale om deres svære følelser. Hun vil inspirere til at undgå at slå knuder på sig selv, fordi omverdenen ikke forstår frustrationen.

Bogen er nu udkommet i fire oplag og har solgt omkring 7.000 stk. For nyligt kom et cykelbud med et par eksemplarer af den nye udgave. Resten ligger på lageret og nogle boghandlere har allerede forudbestilt den. Den er blevet lilla og er i en lidt kraftigere kvalitet end den første udgave, og så er der et lille efterord i, men historien er stadig den samme. Den handler om en dame, der begynder at tegne for ikke at drukne.

Udover sin webshop, så Line Jensen også åbnet egen fysiske butik, hvor hun sælger sine produktioner. Blandt andet en kollektion af t-shirt og sweatshirt med skriften “Jeg er ikke ansvarlig for den gode stemning” og “Alt blir godt igen”

Rabat til læserne hos Innovator Q

Vi er glade for at kunne tilbyde jer alle 20 % rabat hos Line Jensen. Med rabatkoden ALTBLIRGODTIGEN får du rabat på bogen “Hver dag starter det forfra”, og du kan forære dig selv, eller en du holder af en ekstra julegave. Du kan købe den her.

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.