Wednesday, 29 Nov 2023

Søstersindprisen 2020: Kvindelige iværksættere

Søstersindprisen 2020: I år sætter ALT for damerne fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at leve deres iværksætter-drømme ud.
Foto: ALT for damerne
Søstersindprisen 2020: I år sætter ALT for damerne fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at leve deres iværksætter-drømme ud. Foto: ALT for damerne

Med Søstersindkampagnen i 2020 ønsker ALT for damerne endnu engang at skabe rum for, at kvinder kan italesætte andre kvinders kvaliteter og styrker. I år kan iværksætterkvinder nominere andre kvindelige iværksættere, der har udvist søstersind i forbindelse med deres opstart som selvstændig

Hvis man kender en kvindelig iværksætter, der fortjener et skulderklap, kan man nominere hende til Alt for damernes Søstersindpris 2020. ALT for damerne uddeler igen i år Søstersindprisen, og i år sætter de fokus på kvinder, der hjælper hinanden med at leve deres iværksætter-drømme ud.

Og i år er vores chefredaktør Trine Askholm Olrik på Innovator Q blevet nomineret af skuespiller Sofie Lassen Kahlke. Det er hun blandt andet med begrundelsen:

”Trine er uddannet økonom og journalist og har altid undret sig over manglen på kvinder i topledelser, bestyrelser og generelt i mediebilledet og kæmper nu en kamp gennem sin virksomhed for at gøre omverden opmærksom på hendes hjertebarn. Trine fremhæver og styrker kvinder og kvindelige iværksættere i hver en sætning, der kommer ud af hendes mund både privat og professionelt.

Desuden har Trine lavet podcastserien ”Sådan gjorde jeg”, som er en podcastserie om kvindelige rollemodeller indenfor ledelse, innovation og iværksætteri”, begrunder Sofie Lassen Kalkhe.

Kvinder bakker hinanden op

Hos ALT for damerne betyder prisen Søstersind, at kvinder bakker hinanden op, og de fortæller på deres hjemmeside:

”Vi glæder os inderligt og oprigtigt på hinandens vegne, når det går vores medsøstre godt i livet. Med Søstersindkampagnen i 2020 ønsker vi endnu engang at skabe rum for, at kvinder kan italesætte andre kvinders kvaliteter og styrker.

I flere år har cirka hver fjerde danske iværksætter været kvinde, og sidste efterår viste en måling, at antallet er faldende sammenlignet med 2012’s 28%. Vi drømmer om, at 2020’erne bliver årtiet, hvor der kommer flere kvinder i iværksættermiljøet, og derfor sætter Søstersindkampagnen 2020 fokus på kvindelige iværksættere”.

Iværksætterkvinder kan i år nominere andre kvindelige iværksættere, der har udvist søstersind i forbindelse med deres opstart som selvstændig.

Nominer en du kender

Hos Innovator Q er vi altid ivrige efter at støtte, løfte og fremhæve kvindelige rollemodeller og iværksættere og hyller derfor Søstersindprisen og opfordrer alle til at nominere en, de tænker fortjener prisen. Så hvis du er blevet inspireret, så kan du stadig nå det. Sidste frist er den 18. november 2020.

Du kan nominere ved at skrive til ALT for damerne på alt@alt.dk. Send navn og begrundelse, hvis du kender en kvinde, som fortjener hæder for altid at bakke op og bane vej.

Trine Askholm Olrik, chefredaktor hos Innovator Q er i år nomineret til Søstersindprisen af skuespiller Sofie Lassen-Kahlke. Opslaget er fra ALT for damernes instagram profil.
Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.