Sunday, 10 Dec 2023

Organizer

Minds of 21st Century
Website
https://www.mindsof21stcentury.dk/
Read More

Location

Nouvelle
Pogestræde 31A 5000 Odense C

More Info

Read More

Date

dec 04 2019
Expired!

Time

6:30 pm - 10:00 pm

Cost

DKK59.00

Minds of: Hverdagsmagi & VIP event

Kender I dét, at man konstant føler, at man halser efter og aldrig(!) kommer til bunds med todo-listen? At man planlægger kaffedates flere måneder ud i fremtiden, fordi kalenderen er proppet med så mange arrangementer, at det nærmest virker umuligt at få en aftale på plads?

Damernes Eventyrklub – med Nadia og Maiken i spidsen – slår et slag for at sætte farten ned, sætte hverdagsmagien i fokus og og smide todo-listen væk. I deres ugentlige podcast går de to damer på eventyr i hverdagen og møder en masse herlige kvinder på deres vej.

Kendetegnende er, at de tager deres lyttere med på eventyr, og altså giver os lov til at komme helt tæt på, både på tur og i podcast studiet, når de efterfølgende fordøjer oplevelser som saunagus, burlesque, ekstatisk dans og meget, meget mere.

De slår et kæmpe slag for, at man skal leve livet som man selv vil leve det, at vi skal respektere hinandens forskelligheder, styrker og ikke mindst svagheder; at man ikke skal gemme sig væk og skamme sig over, at man ikke er perfekt, for dét er der ingen der er!

Vi inviterer damerne ind til et oplæg om deres klub, og for at give inspiration til, hvordan du kan få mere magi i hverdagen og tage på opdagelse i dine relationer og nærområde – og derved blive en del af klubben.

Interesseret i at lære damerne lidt bedre at kende før oplægget?
Find dem på deres hjemmesideInstagramFacebook – og dér hvor du finder dine podcasts 😉

Vil du med? Så mød op til en aften med gode diskussioner, fællesskab og masser af netværk onsdag den 4. December 2019, kl. 18:30 hos Nouvelle, Pogestræde 31A, 5000 Odense C

Klik her for tilmelding

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.