Sunday, 10 Dec 2023

Organizer

Djøf
Phone
36 91 91 20
Email
lli@djoef.dk

Location

Gothersgade 133, 1123 København

Date

dec 06 2019
Expired!

Time

8:30 am - 10:00 pm

Cost

Gratis adgang

Ledelse af køn

Deltag på Djøf morgenmøde fra 8.30-10.00 på fredag d. 6 december. Det gratis for både medlemmer og ikke medlemmer. På morgenmødet stilles skarpt på, hvilke nye strategier du og resten af ledelsen kan gribe til for at få sat den samlede talentmasse i spil i virksomheden.

På morgenmødet kan du møde professor Sara Louise Muhr, der vil give et indblik i, hvorfor det stadig er en udfordring, at der i virksomhederne ikke er ligestilling mellem køn. Sara Louise Muhr er lige nu aktuel med en ny bog ’Ledelse af køn’. Hun vil på mødet give en update på den nuværende situation og gøre op med nogle af de gængse fortællinger og forestillinger. Sara Louise Muhr vil afslutningsvis slutte med at præsentere løsningsforslag, som kan skabe lige muligheder for mænd og kvinder.

På morgenmødet kan du også møde Mikala Larsen, HR-direktør i Nestlé, der vil give et indblik i Nestlés mangfoldighedsindsats, som de har haft stor succes med. De har set på ligestilling som et element af indsatsen, og har skabt gode resultater uden kønspolitik og kvoter.

Find den fulde beskrivelse af morgenmødet her 

Hør også podcasten ‘Sådan gjorde jeg’ med Sara Louise Muhr her på sitet, hvor hun uddyber sine forskningsfund.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.