Sunday, 9 Aug 2020

Crowdfunding af “Sådan gjorde jeg”

Mandag d. 23 marts startede crowdfunding kampagnen “støt en iværksætter” hos booomerang.dk. Innovator Q søger om støtte til af færdiggøre Sæson 2 af podcastproduktionen “Sådan gjorde jeg”. Der er fem måder hvor på kampagnen kan støttes. 

af Trine Askholm 

Jeg er medieiværksætter. Det er en svær branche. Også før COVID-19.

Jeg står midt i produktionen af Sæson 2 af Podcastserien “Sådan gjorde jeg”, men alt er sat på hold. Jeg kan ikke optage interviews, og det er svært at booke nye aftaler, da ingen kender tidshorisonten på, hvor længe Danmark er lukket ned.

Derfor søger jeg støtte til at genoptage produktionen af podcasten, så snart hverdagen igen kalder.
Hos Innovator Q, hvor podcastserien “Sådan gjorde jeg” bliver produceret, har vi ikke en betalingsmur, og hele Sæson 1 er produceret til dig, så du kan lytte med gratis.

I Sæson 1 af “Sådan gjorde jeg” havde vi følgende gæster i studier: CEO i Women Deliver, Katja Iversen, chefredaktør Bjarne Corydon, skuespiller Ellen Hillingsø, dokumentarist Mette Korsgaard, professor Sara Louise Muhr, iværksætter Frederikke Antonie Schmidt, coach Birgitte Baadegaard, professionelt bestyrelsesmedlem Karen Nielsen og iværksætter Tine Stampe.

Vi har allerede aftaler i hus for Sæson 2, og de rollemodeller vi allerede har lavet optagelser med, er iværksætter fra Qvest Marie Mathiesen og smykkedesigner Charlotte Lynggaard. Derudover er blandt andet Anja Monrad fra DELL og Cecilie Nørgaard fra MANGFOLD booket i kalenderen, så snart COVID-19 har sluppet sit tag i Danmark. Men mens tiden går, er der nul indtjening til at betale for resten af produktionen.

Så har du lyst til at følge med i, hvad Sæson 2 kan lære os om kvindelige rollemodeller, så vil alle bidrag blive modtaget med største taknemmelighed. Pengene skal bruges til at betale leje af udstyr, lyd og klip.

 

KLIK HER FOR AT STØTTE

  • STØT

Støt med beløb mellem: 120 Kr. – 500 Kr, hvis du er vild med kvindelige rollemodeller, og ønsker dig en af Innovator Qs d’herrer canvas-bag.

 

  • SUPPORTER

Støt med beløb mellem: 500 Kr. – 1.000 Kr og bliv supporter.

Som supporter får du mulighed for at modtage Innovator Q d’herrer t-shirt i enten grå eller hvid. Vi sætter dit navn på en supporterliste på Innovator Qs platform. Vi respekterer naturligvis anonymitet.

 

  • MINI-SPONSOR

Støt med beløb mellem: 1.000 Kr. – 5.000 Kr. og bliv mini-sponsor.

Som mini sponsor får du både en d-herrer t-shirt og canvas bag, og som tak for din støtte kommer du, hvis du ønsker det, på listen over mini-sponsorer på Innovator Qs platform.
  • SPONSOR

Støt med beløb mellem: 5.000 Kr. – 10.000 Kr.

Hvis din virksomhed mangler vinden/input til at få klarhed over vigtigheden af at arbejde med rollemodeller og diversitet i erhvervslivet, så tilbyder jeg tre ting:
1) En sær-podcast med en af jeres rollemodeller, som I kan bruge internt.
2) To timers rådgivning om hvordan I som virksomhed kan arbejde strategisk med diversitet.
3) I vil blive nævnt som sponsor i afslutningen til afsnit.
  • HOVEDSPONSOR

Støt med beløb mellem: 50.000 Kr. – 100.000 Kr.

Hvis din virksomhed mangler vinden/input til at få klarhed over vigtigheden af at arbejde med rollemodeller og diversitet i erhvervslivet, så tilbyder jeg 3 ting:
1) En sær-podcast med en af jeres rollemodeller, som I kan bruge internt.
2) To timers rådgivning om hvordan I som virksomhed kan arbejde strategisk med diversitet.
3) Et reklamespot i hvert afsnit af podcasten, hvor I kan fortælle lidt om jeres virksomhed.

 

Logo_innovatorQ_RGB

Få Innovator Q’s nyhedsbrev
-og bliv den heldige vinder af en lækker d’herrer canvastaske. Vi trækker lod mellem månedens tilmeldte!

Vi hader også spam! Så det sparer vi dig for.